Benvinguts a la nova web

Benvingut a la nova plana web de COMKEDEM, una eina de comunicació actualitzada i adaptada a les necessitats de la comunicació digital. Enrere queda doncs aquella primera web, al 2006, dos anys després de la nostra fundació, i les seves posteriors adaptacions.

Aquella web, com aquesta, és la porta d’entrada al nostre projecte, l’accés al món de la kedàmia on fem possible aquell lema de “participa en igualtat, com tothom”, amb infants i joves amb discapacitat, física i els seus amics i familiars de similar edat sense.

Volem arribar a tots aquells que vulguin gaudir de l’experiència que pretén ser transformadora i que pretén aportar les eines necessàries per a la construcció d’una vida adulta de la forma més autònoma possible, i a tots aquells que ens hi vulgueu acompanyar i ajudar a fer-ho possible.

Com dèiem, aquesta és una de les eines que fem servir, la punta visible d’un iceberg amb una història de 12 anys i una ferma base social amb infants i joves, famílies i col·laboradors, i un equip humà professional compromès.

Us convidem a seguir-nos en aquesta nova proposta comunicativa, també a les xarxes socials.

Activitats de lleure i esports per a nens i joves amb discapacitat (2)

Facebook Twitter Google Digg Reddit LinkedIn Pinterest StumbleUpon Email