Avís legal

 
Drets de propietat intel·lectual

El site actual és propietat de l’Associació de lleure i esport Comkedem. Les fotografies, textos, i dissenys són propietat de l’Associació de lleure i esport Comkedem o de cada particular que ha autoritzat expressament a l’Associació de lleure i esport Comkedem per utilitzar-los.

Tot el material (text, imatges, àudio i vídes, etc.) que forma part d’aquesta pàgina web és propietat de l’Associació de lleure i esport Comkedem i pot estar protegit així mateix per altres restriccions de copyright; altres persones i entitats poden ser també titulars d’aquest material, a més de l’Associació de lleure i esport Comkedem. L’Associació de lleure i esport Comkedem permet la reproducció dels textos no signats, que poden ser reproduïts amb finalitats no comercials, sempre que es respecti la seva integritat, se citi expressament la font i el seu copyright i no es lesionin els interessos de l’Associació de lleure i esport Comkedem. Qualsevol altre ús d’aquests textos està específicament prohibit.

Les reproduccions, en suport paper o informàtic, de tot o part del contingut del citat web estan autoritzades sota la condició que el seu ús sigui estrictament personal, excloent tot aquell amb finalitats publicitàries i/o comercials. L’accés a la web i als seus continguts no implica llicència alguna per a la seva reproducció i/o distribució i no està permès fer-ho sense la prèvia autorització de l’Associació de lleure i esport Comkedem. La reproducció, i/o manipulació sense prèvia autorització està estrictament prohibida i constitueix un delicte.

Propietat industrial

El nom l’Associació de lleure i esport Comkedem i el logotip, són marques registrades. Queda terminantment prohibida la seva reproducció.

Informació sobre el website

Aquest web ha estat desenvolupat per l’Associació de lleure i esport Comkedem. En ella es presenten els projectes iactivitats, entre d’altres, de l’Associació de lleure i esport Comkedem. L’Associació de lleure i esport Comkedem, es reserva el dret de modificar la informació i/o el contingut sense previ avís.

Dades personals

En visitar aquest web, pot facilitar dades personals mitjançant el qüestionari facilitat per a tal fi. Mitjançant aquest emplenament voluntari del formulari vostè autoritza que les dades contingudes en el mateix siguin incorporades a un fitxer automatitzat propietat de l’Associació de lleure i esport Comkedem, per dirigir-li informació sobre les activitats i projectes de l’Associació de lleure i esport Comkedem. En el cas que vostè vulgui exercitar els drets d’accés, rectificació, o cancel·lació de les seves dades, ha de dirigir-se per escrit a l’Associació de lleure i esport Comkedem: Casal de Barri Can Travi – Av. Cardenal Vidal i Barraquer, 45 (08035) de Barcelona; trucar al 93 428 98 48 – 669 720 969 o escriure un mail a ckm@comkedem.org.