Suma’t

SONY DSC

 

MONITORS I ENTRENADORS

Pel que fa al lleure, busquem persones relacionades amb el camp de l’educació i el treball social, el magisteri en general i l’educació especial, la fisioteràpia i la teràpia ocupacional, la psicologia o qualsevol altre camp o estudi proper a la discapacitat, tot i que es valoren tots els perfils malgrat no tinguin aquesta formació.

Pel que fa a l’esport, busquem persones relacionades amb el camp de les ciències de l’activitat física i l’esport (CAFE), mestre especialista en educació física (MEF), tècnic superior en animació d’activitats físiques i/o esportives (AAFE) o qualsevol altre camp o estudi proper a l’esport, tot i que es valoren tots els perfils aliens a aquesta formació.

A l’equip també hi participen persones relacionades amb el camp de la infermeria i la medicina o qualsevol altre camp o estudi proper a la salut que, a les tasques de monitoratge, afegeixen tasques com ara donar medicació, col.locació i supervisió del material de suport (V-PAP, corsès, fèrul.les, etc), farmaciola i primers auxilis al grup (i d’altres tasques segons titulació).

A més de la preparació i realització d’activitats, la tasca com a monitor inclou l’assistència personal al participant amb discapacitat en les tasques que no pugui fer per ell mateix com ara vestir-se, rentar-se o ficar-se al llit.

Abans de fer de monitor, es realitza una entrevista de selecció i posteriorment es rep una sessió de formació teòrica i pràctica.

En general, la feina es fa com a voluntariat , tot i que hi ha excepcions com ara les colònies, els viatges, les estades autònomes, les tasques de coordinació (cap de lleure i esport) o la tasca d’entrenadors.

Perfil

  • Joves amb edats entre els 18 i els 30 anys
  • Disponibilitat els caps de setmana, durant tot el curs i periodes de vacances
  • De Barcelona o amb disponibilitat real i fàcil de desplaçament fins a BCN

 

PREMONITORS (SAMs)

Noies i nois amb ganes de passar-ho bé, participant a les nostres activitats i ajudar als monitors per a la seva realització. La principal tasca del premonitor és el Suport Assistencial al Monitor (SAM). És una tasca que es fa com a voluntariat sense cap contraprestació econòmica.

Perfil

  • Joves amb edats entre els 16 i els 18 anys
  • Disponibilitat els caps de setmana, durant tot el curs i periodes de vacances
  • De Barcelona o amb disponibilitat real i fàcil de desplaçament fins a BCN
  • No cal tenir experiència prèvia al sector