Col·labora

 

El nombre d’activitats i de beneficiaris depenen directament dels diners de què disposem. I aquests diners els obtenim a través de:

 

  •             Quotes de socis beneficiaris
  •             Quotes de socis protectors
  •             Subvencions públiques
  •             Col·laboracions privades
  •             Activitats i campanyes

 

 

Les especificitats del projecte Comkedem fan necessari un dimensionament superior a l’estàndard del lleure i l’esport normalitzats, ja que calen molts més recursos: la ratio de monitors és més elevada, preus dels allotjaments  i el transport adaptats, la infraestructura de preparació i realització, etc.

Per això, el pressupost final de les activitats són més difícils d’assumir pels participants. Les diferències de preu que suposa la discapacitat no han de repercutir en l’usuari, no haurien de pagar més diners per la seva discapacitat, sinó es genera una situació d’injustícia, d’exclusió i, fins i tot, de pèrdua de dignitat personal.

 

 

 

 

 

QUÈ POTS FER…

PER PETITA QUE SIGUI LA TEVA APORTACIÓ, SERÀ MOLT GRAN PER A NOSALTRES

Un donatiu

Amb una aportació puntual, ens ajudaràs a resoldre situacions i problemes que dificulten la gestió general. Pot ser econòmic o material.

Fes un donatiu

Soci protector

Amb una quota anual, ens pots ajudar a mantenir la infraestructura de funcionament general que ens permet desenvolupar tot el nostre programa d'activitats.

Fes-te soci protector
 

Empreses

Amb una petita part del pressupost general, ens ajudes a pagar i a fer realitat els projectes. La RSC és un valor en alça.

Posa't en contacte amb nosaltres

Fundacions

Amb un dels teus programes, ens pots ajudar a fer possible la participació en igualtat.

Posa't en contacte amb nosaltres