Política de privacitat

Protecció de dades

La confidencialitat, el secret professional i la seguretat són valors primordials de l’Associació de lleure i esport Comkedem, que assumeix el compromís de garantir la privadesa de l’usuari o visitant en tot moment, i en totes les interaccions entre ambdues parts. L’Associació de lleure i esport Comkedem assumeix també el compromís de no recaptar informació innecessària sobre l’usuari. Així mateix, es compromet a tractar amb extrema diligència la informació personal que l’usuari pugui facilitar a través del seu web.

De conformitat amb la Llei Orgànica 15/1999 de Protecció de Dades de Caràcter Personal (LOPD), i Reial decret 1720/2007 de desenvolupament de la LOPD, li informem que la utilització de determinats serveis a la nostra pàgina web requereix que ens faciliti certes dades personals a través de formularis de registre o mitjançant l’enviament de missatges de correu electrònic, que seran incorporats als fitxers de l l’Associació de lleure i esport Comkedem, titular i responsable dels mateixos. L’enviament referit de les dades personals constitueix el consentiment exprés al seu tractament, si bé de caràcter revocable i sense efectes retroactius.

Ús de les seves dades personals

Les dades que li sol·licitem són els adequats, pertinents i estrictament necessaris per a la finalitat per la qual es recullen, i en cap cas està obligat a facilitar-nos-els. Així mateix, l’usuari certifica que totes les dades que ens facilita són certs i pertinents per a la finalitat per la qual els hi sol·licitem.

La nostra pàgina web recull les seves dades personals mitjançant la recepció de diversos formularis i a través del correu electrònic on pot sol·licitar-nos qualsevol tipus d’informació o aclariment. L’enviament dels mateixos implica la seva autorització a incorporar les seves dades personals als nostres fitxers corresponents, si l’Associació de lleure i esport Comkedem ho considera convenient, i aquests estaran regulats per les presents polítiques de privadesa.

L’Associació de lleure i esport Comkedem, es reserva el dret de decidir la incorporació o no de les seves dades personals als seus fitxers.

Recepció de currículums vitae

En el cas d’enviar-nos el seu currículum vitae, en virtut de la Llei de Protecció de Dades Personals, li informem que les seves dades personals s’incorporaran als nostres fitxers, amb la finalitat de disposar del seu currículum per dur a terme processos de selecció de personal si el seu perfil professional s’ajusta a les nostres necessitats. Mentre no cancel·li expressament les seves dades personals dels nostres fitxers, entenem que continua interessat a formar part dels mateixos per a possibles processos de selecció futurs. Amb la finalitat de mantenir actualitzats els nostres fitxers de dades personals, vam pregar ens comuniqui qualsevol canvi o modificació que es produeixi en els mateixos.

Drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les seves dades personals.

En qualsevol moment podrà exercir els seus drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició prevists en la Llei mitjançant escrit signat i dirigit a l’Associació de lleure i esport Comkedem a l’adreça Casal de Barri Can Travi Av. Cardenal Vidal i Barraquer, 45 (08035) Barcelona aportant còpia del seu DNI o mitjançant correu electrònic a l’adreça comkedem@gmail.com

Comunicacions de dades

L’Associació de lleure i esport Comkedem li informa que les seves dades són tractades confidencialment i són utilitzats exclusivament de manera interna i per a les finalitats indicades. Per tant, no cedim ni comuniquem a cap tercer les seves dades, excepte en els casos legalment previstos, o quan l’usuari ens ho autoritzi expressament.

Seguretat de les seves dades personals

Amb l’objectiu de garantir la seguretat de les seves dades personals, li informem que l’Associació de lleure i esport Comkedem ha adoptat totes les mesures d’índole tècnica i organitzativa necessàries per garantir la seguretat de les dades personals subministrades de la seva alteració, pèrdua i tractaments o accessos no autoritzats, tal com exigeix el Reial decret 1720/2007 que regula el reglament de mesures de seguretat dels fitxers que continguin dades de caràcter personal.

Actualització de les seves dades

És important que perquè puguem mantenir les seves dades personals actualitzades, ens informi sempre que hi hagi hagut alguna modificació en ells; en cas contrari, no responem de la veracitat dels mateixos.

Considerem que si no cancel·la les seves dades personals expressament dels nostres fitxers, continua interessat a seguir incorporat als mateixos fins que l’Associació de lleure i esport Comkedem ho consideri oportú i mentre sigui adequat a la finalitat per la qual es van obtenir.

L’Associació de lleure i esport Comkedem no es fa responsable de la política de privacitat respecte a les dades personals que pugui facilitar a tercers per mitjà dels enllaços disponibles a la nostra pàgina web.

L’Associació de lleure i esport Comkedem pot modificar les presents polítiques de privacitat per adaptar-les a les modificacions que es produeixin en el seu web, així com per modificacions legislatives o jurisprudencials sobre dades personals que vagin apareixent, per la qual cosa exigeix la seva lectura, cada vegada que ens faciliti les seves dades a través del seu web.

Per a qualsevol qüestió respecte a la Política de Protecció de Dades Personals pot posar-se en contacte amb nosaltres dirigint-se a la nostra seu al Casal de Barri Can Travi situat a l’Avinguda Cardenal Vidal i Barraquer, 45 (08035) Barcelona, trucar al 93 428 98 48 – 669 720 969 o escriure un mail a ckm@comkedem.org.