Fins l’any que ve

dia 1

Per fi ha arribat el 17 de juliol, 17 participants i 4 monitors comencem una gran aventura que descobrirem al llarg de la semana en una nova edició de les colònies d’estiu al pantà de Sau.

Només arribar, la primera odissea, ha estat portar tot el material (milers de maletes, caixes amb disfresses, material esportiu, cadires de bàsquet…). Sort que els pares de Martí han estat aquí per a ajudar-nos.

El millor de la tarda ha estat el joc del pistoler, on hem hagut d’endevinar el nom del company que es trobava després de la “Zabana”.

Al capvespre hem anat a sopar i seguidament… el primer joc de nit del campament! “El Cluedo” (joc de rol, on cal endevinar qui és l’assassí d’un suposat assassinat) on hem plorat de riure amb l’àvia boja, hem fet exercicis amb la pija esportista, hem meditat amb el professor de ioga i ens hem tornar bojos amb la mentalista.

 

dia 2

Ens hem llevat molt animats i hem començat a la piscina fent natació. Hem fet alguns exercicis d’apnea i hem acabat descobrint que hi havia algun amfibi entre nosaltres oi Biel, Arnau, Silvia i Marta?

PISCINA

A la tarda entre tots hem fet un Photocall que penjarem el dia de la festa: ens hi farem fotos i selfies sense parar.

I per fi el primer dia d’hoquei i bàsquet. La pista es troba al final del llac, cal baixar un pendent que semblava que havies de baixar rodolant. No sé com ho hem fet, però al final hi hem arribat. A l’entrenament tots hem participat per seguir millorant les nostres habilitats i condicions físiques. Molt divertit, però com pujar aquesta pendent del dimoni amb tot el material? Gràcies a en Pau i la seva magnífica cadira de rodes hem acabat fent un trenet de totes les cadires i tot el material. Pau t’estimem! … i també a la teva cadira!

I a la nit una gran pel·lícula “Jumanji”.

 

dia 3

Quin gran matí de Body-art. Ens hem posat per parelles i hem pintat el nostre company. Al principi una mica tímids, però a poc a poc s’ha deslligat la bogeria i hem acabat veient tot de Barrufets corrent pel jardí. També el dibuix de la Marta que s’ha quedat de record per a totes les colònies.

BARRUFET

Els entrenaments agafen cada vegada més força, el participants d’altres colònies es quedaven a veure els entrenaments en cadira de rodes i en acabar ens ajuden a portar el material fins a la casa.

A la nit hem estat observant les estrelles gràcies a una grandíssima explicació del nostre gran monitor Adnan i els seus vídeos.
dia 4

Sens dubte un dels gran moments de les colònies ha estat el partit de waterpolo amb pilota gegant. “Banana Boom” contra els “Guerrers de Sau”. Finalment han aconseguit la victòria les “Banana Boom” gràcies a un gran plantejament del joc, tres noies immobilitzant en Martín. Els nois oblidaran mai el crit de guerra que atemoreix a qualsevol “banana boom, banana boom, banana boom, boom, boom”.

Després de menjar, un curs de relaxament, on tots hem meditat una estona i alguns han arribat a la fase REM. Zzz, ggg

A la tarda, a l’entrenament hem fer de professors a nens i nenes d’altres colònies, els hem explicat les diferents cadires, diferents esports i els hem ensenyat a portar una cadira de rodes. Al final hem fet un partit de bàsquet d’exhibició.

BASQUET

Al vespre una de les millors activitats nocturnes: “la nit del terror”. Hem cridat, corregut, riguts, es hem espantat … però sobretot hem gaudit. Una nit per recordar les rialles de la por i de com han reaccionat els companys.
dia 5

Quina millor manera de començar al matí que fer una passejada en piragua. Hem gaudit d’una gran aventura aquàtica, iens hem banyat al mig del llac, descobrint el poble inundat sota els nostres peus i hem rigut del que “bé” que remem.

 

KAYAT

Hem après què és el Cross d’orientació, un esport on has de trobar unes balises a través d’un mapa. En aquesta ocasió en cada balisa calia fer una prova: fer riure el monitor, una piràmide humana, cantar i ballar tots alhora i fer una declaració d’amistat.

Com a últim dia d’entrenament hem fet un partit amb els nens i les nenes de les colònies veïnes, tothom ha vingut a veure’l i fins i tot li van demanar un autògraf a un dels nostres participants (Biel).

A la nit hem fet un dels concursos més divertits i participatius que qualsevol colònia voldria tenir “Alta Tensió”. On diferents equips han de passar diferents proves per aconseguir la major puntuació. Mai oblidarem Pau taral·lejant, ni al nostre Martí amb mil molles de pa a la boca tractant de dir una frase.
dia 6

Realitzem les minis olimpíades aquàtiques. Hem fet dos grups que han hagut de passar diferents proves en equip, on es buscava la unió, participació, companyerisme i suport mutu.

A la tarda hem fet una gran guerra de globus d’aigua on ningú ha sobreviscut sense quedar ben mullat.

A la nit que millor manera d’acomiadar el campament que amb una festa en què tots hem ballat (destacant aquests magnífics passos de ball que es marca Martí amb les seves crosses i Alejandro amb la seva cadira de rodes), hem rigut, hem cantat i ens vam fer mil i una fotos.

dia 7

Durant tota la matinada el grup de les dones (Hanna, Laura, Núria, Maria) van estar planejant mil bromes i formes de despertar a tots i cada un de les participants i monitors. Hi ha hagut més d’un got d’aigua vessat per caps adormits, sabó als cabells…

COMIAT

Finalment, ja retornats han esclatat grans emocions: alegria per haver passat una setmana inoblidable on hem fet grans amistats i alegria per veure els familiars.

 

PM

Facebook Twitter Google Digg Reddit LinkedIn Pinterest StumbleUpon Email