Exemple

Nou servei d’activitat física (SAFE)

Aquest curs volem ampliar la nostra oferta esportiva acostant-nos a la seva vessant física: el SAFE (Servei d’Activitat Física i Esportiva). Es tracta d’un servei que vol potenciar la pràctica de l’activitat física per a la millora de la qualitat de vida de nens i joves amb discapacitat física i que complementa les nostres escoles de bàsquet i hoquei en cadira de rodes que realitzem dissabtes pel matí a Sarrià.

Més enllà de l’esport en sentit estricte, l’activitat física engloba una gran varietat d’activitats que ens ajuden a millorar la nostra condició física, millorar les nostres habilitats funcionals i la nostra vida quotidiana. Mitjançant activitats físiques (gimnàsia), esportives i recreatives, treballem el desenvolupament global de cadascú.

A més, es realitzaran tasts de diferents modalitats esportives adaptades per a persones amb discapacitat (slàlom, rugby, atletisme, voleibol) en diferents graus, a banda de piscina o altres activitats puntuals. Disposem de cadires de rodes manuals i electròniques pròpies.

Més informació a direccio@comkedem.org

Facebook Twitter Google Digg Reddit LinkedIn Pinterest StumbleUpon Email