Exemple

S’acosten les colònies, les inscripcions estan obertes

Falta molt poc per l’estiu i és hora que tinguis clar que faràs per disfrutar de les vacances. Per fer-ho, nosaltres t’oferim dues propostes: les colònies esportives i de lleure i el viatge a Londres.

La data màxima per inscriures és el 15 de juny.

Fitxa tècnica

Lloc: Pantà de Sau
Dates: del diumenge 17 de juliol al dissabte 23 de juliol de 2016
Edats: de 7 a 21 anys
Participants: Hi poden participar tots aquells infantsi joves amb discapacitat física i sense nascuts entre 1995 i el 2009 (ambdós inclosos).
Preu: General (discapacitat o sense) 350 €uros

La quota econòmica cobreix les despeses d’allotjament i manutenció, el servei de monitors, les activitats, el transport d’anada i tornada fins a la casa i les despeses d’organització.

 

Activitats: Tallers, jocs, nit de por, piscina, excursió, activitats esportives (piragüisme, handbike, bàsquet, hoquei), temps lliure… i molta gresca amb amics en plena natura!

 

 

Allotjament: Casa de colònies “Can Mateu” al complex de lleure del mateix nom al davant del pantà de Sau (Osona) format per 3 cases de colònies i diversos terrenys d’acampada. Ens allotjarem en habitacions de 4, 6 i 8 places amb lliteres abatibles a paret i amb lavabo adaptat a cada habitació. Tots els espais exteriors són plenament accessibles i la piscina disposa de grua hidràulica.

Alimentació: Es farà en el menjador central de les cases de colònies, amb un espai propi. Els participants i els monitors han de parar i desparar taula per torns; els monitors serveixen el menjar. Es menja el que hi ha a taula.

Equip de monitors-assistents personals: Els participants tindran al seu abast un equip de persones que els hi farà totes les tasques d’assistència personal que necessitin amb els mitjans tècnics necessaris. També es faran càrrec dels aspectes relatius a la medicació si és necessari.

Transport: Es farà en autocar de l’empresa ROCA de Salt (www.autocarsroca.com) amb sortida i retorn a Barcelona . El vehicle està adaptat.

 

Els nous participants hauran de presentar la següent documentació:

  1. Fitxa de la DISCAPACITAT
  2. Fitxa d’AUTONOMA FÍSICA
  3. INFORME MÈDIC (el·laborat pel teu metge especialista habitual)
  4. CERTIFICAT DE DISCAPACITAT on consti el diagnòstic (grau otorgat per la Generalitat)
  5. Altres INFORMES disponibles (centre educatiu, fisioteràpia, centre d’atenció)
  6. FOTO carnet a color

Amb tota aquesta documentació es pot valorar cada cas individualment i permet analitzar-ne les necessitats de cara a poder donar l’atenció necessària.

Facebook Twitter Google Digg Reddit LinkedIn Pinterest StumbleUpon Email