Exemple

XII Campionat d’España d’hoquei

El passat 25 i 26 de juny es va disputar el XII Campionat d’Espanya de Powerchair hoquei per clubs al Pavelló Esportiu El Palauet de Palafolls (Girona).

El nostre equip d’hoquei va participar juntament amb els clubs catalans ADB Barberà, Dracs Guttmann, de la comunitat de Madrid l’equip CP Alcobendas i els clubs de Valencia, Levante UD Masclets i HSRE Maguerit.

palafolls3

El campionat es dividia en 2 grups de 3 equips.

En el Grup 1 vam jugar contra ADB Barbera. Després de gran esforç i amb una defensa fèrrea vam acabar la primera meitat amb un marcador força igualat de 5-3. A la segona part el partit va fer un gir i va acabar amb un 20 a 5 favorable al Barberà. Al segon partit vam quedar sorpresos per l’habilitat d’Alcobendas amb un resultat final d’1 a 10 a favor seu.

palafolls2
Al Grup 2 el guanyador va ser HSRE Maguerit que va guanyar al Levante UD Masclets per 7 a 2 i els Dracs de Gutmann per 13 a 0.

Els dos grups van quedar desajustats per la clara diferència de la capacitat física i edat del altres equips enfront Comkedem i Dracs.

El diumenge 26 es va jugar les finals en l’ordre que van quedar els resultats dels respectius grups.

La 6a i 5a posició els Dracs i Comkedem:  un partir molt intens on es va veure l’habilitat del control de pilota de l’Oliver V. amb estic manual i l’excel·lent control del Kevin amb l’estic fixe. Un ajustant 5 a 2 que ens permetia la 5 posició en el rànquing final.

El 4t i 3r van ser l’Alcobendas contra Masclets. Finalment Alcobendas va guanyar 7 a 1 el partit i es va endur la medalla de bronze. La final la va guanyar el ADB Barberà al HSRE Maguerit per 13 a 3, aconseguint la primera posició en el campionat.
Els nostres nois i noies van acabar cansats però amb ganes de seguir lluitant per les properes competicions.