NOSALTRES

SOM_ COMKEDEM és una associació sense afany de lucre, de promoció cultural i educativa de Barcelona. Organitzem tota mena d'activitats de lleure i esport per a infants i joves de tot Catalunya amb discapacitat i sense discapacitat (amics i germans) des dels 7 fins als 25 anys. El principal objectiu de l'entitat és la seva participació en igualtat, com tothom.

PER QUÈ_ Els infants i joves amb discapacitat troben obstacles per participar en les activitats i espais per a la seva edat fet pel qual, sovint, opten per quedar-se a casa. Això provoca uns dèficits que cal paliar amb un espai sense barreres, amb les eines necessàries per a desenvolupar-se, potenciant les habilitat socials, la iniciativa i, per sobre de tot, l'autonomia personal.

QUI_ Treballem amb infants i joves amb alguna discapacitat física, en qualsevol grau, sense afectació intelectual i amb bona capacitat de comunicació. Persones amb malalties com són la distròfia muscular, l'espina bífida, l'esclerosi múltiple, les lesions medulars i d'altres transtorns de salut discapacitants o que redueixen la mobilitat .

 
L’EQUIP_ El nostre equip de monitors i entrenadors està format per per joves amb la titulació universitària necessària amb experiència i formació en l’àmbit de l’educació, l’esport, la discapacitat i la salut, amb estudis de magisteri, infermeria, fisioteràpia, medicina, CAFE, educació i treball social, monitors i directors de lleure. Tots ells realitzen les tasques assistencials que els participants no poden fer per ells mateixos, en accions de la vida quotidiana.  Coneix l’equip |  Suma’t a l’equip